Världsdagen 2020

Den 3 maj är det lösningsfokuserad världsdag med arrangemang över hela klotet och i år hela helgen.

Ordföranden i SFLK bjuder in till en virtuell workshop via Zoom mellan kl 18.00-19.30. Då kommer jag, Jonas Wells, att erbjuda en yta där vi kan reflektera och lära utifrån ett experiment jag gjorde med en klient och två observatörer. Experimentet består i en film där jag coachar en klient men att klienten svarar tyst samt att vi tillsammans reflekterar och analyserar efteråt hur det upplevdes. Det delas en film på cirka 7 minuter och därefter en ljudfil på 15 min med reflektioner från mig själv, klienten och observatörerna. Länk till pdf här Inbjudan Experiment SF World Day 200503

Under workshopen kommer du som deltagare få flera möjligheter att reflektera, kommentera och eventuellt lära av experimentet. Så varmt välkomna till detta! Mer info finns i bilagan. Ingen anmälan behövs utan det är bara att placera dig framför en dator, smartphone eller en padda och var med. Länken finns i bilagan men också nederst i detta mail.

Jag är nyfiken att höra mer om själva upplevelsen som vi skapar/utvecklar när vi arbetar lösningsfokuserat men också hur vi samkonstruerar denna upplevelse med klienten.

Alla är välkomna, sprid gärna inbjudan. Det finns dock en gräns på max 100 personer i mitt abonnemang med Zoom.

Bästa hälsningar,
Jonas Wells
Ordförande
SFLK