Nyheter

After work Malmö  Tisdag 31 okt 2017

Vi fortsätter samtala om Milton Ericksson vs lösningsfokus och om intryck från världskonferensen! Vi kommer även länka oss till SFLK:s samtidiga After work i Stockholm och utbyta tankar.

SFLK har som tradition att bjuda in till uppskattade träffar i Malmö och Stockholm. Vi brukar vara ett 10-15 tal personer som träffas under trevliga och avslappnade former för att samtala och dela erfarenheter.

De två sista träffarna Malmö har vi sett på vi på en film om Milton Erikssons liv.

Du som är intresserad av lösningsfokus och vill komma och träffa andra yrkesverksamma och prata metod är välkommen. Vi bjuder något ätbart och dricka till självkostnad.

Plats: SIKTs lokaler Nordlinds väg 95
Tid: 31:e oktober 2017, kl 18.00.

Anmäl ditt intresse till: goransorensson.se@gmail.com eller tfn 076-898 4416

Varmt välkommen!

(Klicka på titeln för en pdf för spridning)

 


After work Stockholm 31/10 2017

Välkomna till SFLK:s sjätte after work i Stockholm

Vi fortsätter att titta på ett exklusivt filmmaterial med Steve de Shazer och pratar om intryck från världskonferensen!

SFLK har som tradition att bjuda in till uppskattade träffar i Malmö, nu är det dags att ses för en sjätte träff i Stockholm. Vi har tidigare varit ett 10-tal personer som träffades under trevliga och avslappnad former för att se på film och dela reflektioner och erfarenheter.

Sista träffen tittade vi på en exklusiv filminspelning när Steve var i Stockholm och föreläste på medborgarhuset 1989 (första gången han föreläste i Stockholm). Nu bjuder vi in till en ny träff och fortsätter att titta på denna föreläsning.

Du som är intresserad av lösningsfokus och vill komma och träffa andra yrkesverksamma och prata metod är välkommen. Vi bjuder på kaffe, ser på film och går sedan ut och äter gemensam middag och fortsätter att småprata.

Plats: Solutionwork – lokalen finns på en parallellgata till Hornsgatan, Krukmakargatan 34 A, den ligger på ett bekvämt prommenadavstånd från T-bana Mariatorget (uppgången mot polishuset) och Zinkensdamm, och även på promenadavstånd från Medborgarplatsen eller Södra station (uppgång mot Rosenlundsgatan).

Tid: 31:e oktober 2017, kl 17:30.

Anmäl ditt intresse till: johan.bysell@mellantid.se

Kvällen är gratis för dig som är medlem i SFLK, förutom maten som var och en betalar själv.

Varmt välkommen


Abonnera på Journal of Solution Focused Brief Therapy. Som medlem i SFLK får du specialpris på abonnemanget och betalar 60€. Du stöttar därmed förankringen av lösningsfokus i akademin och kommer att äga en massa intressant läsning.

Följ länken för att abonnera http://solutionfocused.org.au/jsfbt_assocs.html


Kolla medlemsbladen