Konferens

Hantverkskonferensen 2015 ställdes in. Konferensen 1-2 nov 2018 kommer att bli en succé!Vad är en hantverkskonferens?

Vi upprepar succén från förra året. Kom och presentera vad du gör, berätta om ett intressant fall, en speciell teknik, vad som passionerar dig just nu i ditt arbete, hur du/ni arbetar med utveckling och förbättring av ditt/ert arbete, kort sagt: Berätta om det lösningsfokuserade hantverket i ditt sammanhang. Det kan vara som ledare, ledarskaps- och organisationsutveckling, terapi eller socialt arbete med människor som söker hjälp eller som är tvingade att träffa dig, eller i vilket sammanhang som helst.

Du behöver inte presentera för att vara med. Du kan komma för att du vill bli inspirerad, hämta idéer, nätverka, eller bara för att få en trevlig stund med de konstiga människor som är intresserade av lösningsfokuserat arbetssätt.

Ni kan exempelvis presentera i ”workshops” hur ni arbetar med LF i er löpande verksamhet, med era klienter, i särskilda projekt,  i grupper, inom  er organisation etc! Det kan vara om lösningsfokuserat arbete inom socialtjänst, skola, organisation och ledarskap, hälso- och sjukvård och så vidare.

Har du aldrig presenterat tidigare? Känner du dig osäker? Är det här något jag kan ha en workshop om? Vi har ett gäng här som presenterat tidigare och som gärna hjälper till att både ”bolla” dina olika idéer och att förbereda dig/er. Säg till så ordnar vi kontakten.

När du väl har anmält ditt intresse för att göra en presentation (genom att börja fylla i en titel och abstract på registreringssidan) så kommer du att kontaktas av någon angående de praktiska och tekniska detaljerna.

Varje föreläsare kommer att ha tillgång till projektor och ljudanläggning vid behov. Skriv in vad du behöver för utrustning. Tiden du disponerar för din presentation kommer att vara från 45 min-90min. Skriv hur mycket tid du vill ha. Har du andra önskemål om hur mycket tid så ange det så får vi se vad vi kan göra.

Mycket tid kommer att ges för diskussioner, nätverkande och olika typer av interaktioner och ha kul ihop. Kanske till och med knyta nya kontakter.

Är du intresserad av att dela med dig av Ditt arbete, erfarenheter eller annat som kan vara av intresse? Har Du inte funderat på det tidigare så är det dags att fundera på det redan nu. Reservera dagarna, skicka in din idé om vad du vill presentera och anmäl dig/er!

Skicka info vidare till alla som du tror skulle kunna tänka sig att komma både för att lyssna och för att presentera.

Tveka inte att kontakta oss. Maila till harry@sikt.nu.

Anmälan gör du på Registreringsformuläret som du når härifrån. OBS att det är samma formulär om  du vill göra en presentation. Du bara fyller i olika delar.

Datum: 6-7 okt 2015
Pris:  900:- som inkluderar morgonfika, lunch och eftermiddagsfika och en buffé på festen  den 6’e okt med dricka till självkostnadspris
720:- om du presenterar.
Plats: Studiefrämjandets lokaler, Verkstadsgatan 1 i Karlstad

På tisdagen kl 16 har vi också ett årsmöte inbokat. Du är välkommen att delta i det även om du inte deltar i konferensen (under förutsättning att du är medlem – vilket ju är gratis att bli)