Konferens 2019

Konferens 5-6 dec 2019

Lösningsfokus: Tema ?

Programmet med abstracts finns inte än

Lösningsfokus är en samtalsmetodik som utvecklades på 80-talet. Metodiken/modellen har  visat sig användbar i en mängd olika sammanhang där människor arbetar med människor, alltifrån konfliktlösning till organisationsutveckling, ledarskap etc. etc. Den används i skolor, socialtjänst, kriminalvård, psykiatri, rehabilitering, etc.

Se till att den här konferensen blir välbesökt. Kom själv och ta med dig mer folk.

Konferensen går av stapel på Kockum Fritid. Dom har ansträngt sig och fräschat upp sina lokaler. Jag hoppas dom ställer en blomma där denna står när vi är där också.

Adressen är Västra Varvsgatan 8, 211 11 Malmö. Vägbeskrivning och karta hittar du på www.kockumfritid.se . Detaljerad karta över stan med konferensen uppmärkt på den här länken och här kommer en liten bild av en byggnad som ligger ca 200 meter bort.

Anmäl att du kommer på anmälningssidan här.

Anmälningar att presentera görs här jag vill presentera länken här

Boende: Vi har inte förhandlat om rabatter på Radisson Park Hotel än. Klicka här om du vill se vad vi fick för rabatter 2018.

Datum: 5-6 dec 2019
Pris:  ?? Early Bird innan 31 maj ???:-. Om din presentation blir accepterad kostar det ?????:-. Fika och lunch ingår liksom kvällsbuffén och kanske festen – vi får se när budgeten är klar.

Flyer här:  FLK konferens 5-6 dec 2019, flyer finns inte än men kommer Öppnas i separat fönster