Konferens 1-2 nov 2018

Lösningsfokus: Hantverk och Konstverk

Programmet med abstracts finns nu på http://www.sflk.se/program-med-abstracts

Lösningsfokus är en samtalsmetodik som utvecklades på 80-talet. Metodiken/modellen har  visat sig användbar i en mängd olika sammanhang där människor arbetar med människor, alltifrån konfliktlösning till organisationsutveckling, ledarskap etc. etc. Den används i skolor, socialtjänst, kriminalvård, psykiatri, rehabilitering, etc. Ett lösningsfokuserat samtal är inte vilket samtal som helst och att behärska modellen/metoden är som att kunna ett hantverk. Ibland blir hantverket unikt och så vackert att någon kanske säger att det var konst.

Ben Furman

Fortsätt att fundera: Vad är kopplingen mellan hantverk och konstverk? Är hantverket teknik eller intuition eller nåt helt annat? Är det enkla det vackra, och finns det fördelar med det ena eller det andra eller det tredje. Vad finns det för koppling mellan estetik och etik?

Se till att den här konferensen blir välbesökt. Kom själv och ta med dig mer folk.

Konferensen går av stapel på Kockums Fritid. Dom har ansträngt sig och fräschat upp sina lokaler sedan vi var där sist. Jag hoppas dom ställer en blomma där denna står när vi är där också.

Adressen dit är Västra Varvsgatan 8, 211 11 Malmö. Vägbeskrivning och karta hittar du på www.kockumfritid.se . Detaljerad karta över stan med konferensen uppmärkt på den här länken och här kommer en liten bild av en byggnad som ligger ca 200 meter bort.

Anmäl att du kommer på anmälningslänken härDeadline för  abstract var 31 maj 2018. Om du kommer på något du brinner för att prata om: prova att fylla i på jag vill presentera länken härDet finns inga garantier för att du kommer med.

Boende: Vi har förhandlat om rabatter på Radisson Park Hotel. Klicka här för mer information

Datum: 1-2 nov 2018
Pris:  2300:- + moms. Early Bird innan 31 maj 2070:-. Om din presentation blir accepterad kostar det 1840:-. Fika och lunch ingår liksom kvällsbuffén och fest den 1 nov.

Flyer här:  SFLK konferens 1-2 nov 2018, flyer Öppnas i separat fönster