After work Stockholm 4/4 2017

Välkomna till SFLK:s tredje after work i Stockholm

Nu med exklusivt filmmaterial med Steve de Shazer!

SFLK har som tradition att bjuda in till uppskattade träffar i Malmö, nu är det dags att ses för en tredje träff i Stockholm. Våra första Stockholmsträffar under hösten 2016 blev mycket uppskattade. Vi var ett 10-tal personer som träffades under trevliga och avslappnad former för att se på film och dela reflektioner och berättelser.

Nu bjuder vi in till en tredje träff. Du som är intresserad av lösningsfokus och vill komma och träffa andra yrkesverksamma och prata metod är välkomna. Vi bjuder på kaffe, ser på film och går sedan ut och äter gemensam middag och fortsätter att småprata. Tema för denna träff är att se delar av en filminspelning när Steve var i Stockholm och föreläste på medborgarhuset 1989 (första gången han föreläste i Stockholm). Agneta Castenberg från FKC nämnde sist vi sågs att hon hade detta exklusiva material vilket såklart väckte nyfikenhet. Vi är väldigt glada för att kunna visa denna filmen!

Plats: Solutionwork – lokalen finns på en parallellgata till Hornsgatan, Krukmakargatan 34 A, den ligger på ett bekvämt promenadavstånd från T-bana Mariatorget (uppgången mot polishuset) och Zinkensdamm, och även på promenadavstånd från Medborgarplatsen eller Södra station (uppgång mot Rosenlundsgatan).

Flyer:  AW Sthlm 20170404

Tid: 4:e april 2017, kl 17:30.

Anmäl ditt intresse till: johan.bysell@mellantid.se

Kvällen är gratis för dig som är medlem i SFLK, förutom maten som var och en betalar själv.

Varmt välkommen