After work Stockholm 31/10 2017

Välkomna till SFLK:s sjätte after work i Stockholm

Vi fortsätter att titta på ett exklusivt filmmaterial med Steve de shazer och pratar om intryck från världskonferensen!

SFLK har som tradition att bjuda in till uppskattade träffar i Malmö, nu är det dags att ses för en sjätte träff i Stockholm. Vi har tidigare varit ett 10-tal personer som träffades under trevliga och avslappnad former för att se på film och dela reflektioner och erfarenheter.

Sista träffen tittade vi på en exklusiv filminspelning när Steve var i Stockholm och föreläste på medborgarhuset 1989 (första gången han föreläste i Stockholm). Nu bjuder vi in till en ny träff och fortsätter att titta på denna föreläsning.

Du som är intresserad av lösningsfokus och vill komma och träffa andra yrkesverksamma och prata metod är välkommen. Vi bjuder på kaffe, ser på film och går sedan ut och äter gemensam middag och fortsätter att småprata.

Plats: Solutionwork – lokalen finns på en parallellgata till Hornsgatan, Krukmakargatan 34 A, den ligger på ett bekvämt prommenadavstånd från T-bana Mariatorget (uppgången mot polishuset) och Zinkensdamm, och även på promenadavstånd från Medborgarplatsen eller Södra station (uppgång mot Rosenlundsgatan).

Tid: 31:e oktober 2017, kl 17:30.

Anmäl ditt intresse till: johan.bysell@mellantid.se

Kvällen är gratis för dig som är medlem i SFLK, förutom maten som var och en betalar själv.

Varmt välkommen