Guy Shennan – Workshop om träning

Avesta – Bjurfors konferenscenter den 15 april 2016

Här äntligen är den formella inbjudan till en av årets absoluta höjdpunkter – en workshop med Guy Shennan kring träning och utveckling av lösningfokus i vårt arbete. Både Guy och jag (Jonas Wells) samt SFLK ser detta som ett utmärkt tillfälle för excellenta samtal, utbyte och lärande. Vi hoppas (egentligen är vi ganska säkra på) att ni kommer att få med er idéer, verktyg och aktiviteter som ytterligare kan spetsa era färdigheter.

Guy Shennan är en mycket erfaren och skicklig lösningsfokuserad samtals- och utbildningsledare sedan 1990-talet och med en historia som innefattar tid med BRIEF i London. Han har under senare år skrivit en bok Solution-Focused Practice (2014) och han har också nyligen hållet en workshop på vårat tema på det senaste EBTA konferensen.

Så varmt varmt välkommen till en endags workshop här i Södraste Dalarna/Norraste Västmanland på undersköna Bjurfors konferens den 15 april. Vi håller på mellan kl 9-16. Tänk på att vi maximerar platserna till workshopen till 20 st så tveka inte alltför länge om ni är intresserade. Anmälan skickar ni till mig tillsammans med er fakturaadress och ev kostönskemål. Deltagande kostar 1 500 kr/pers och det innefattar även mat och fika. Eventuell överskott för evenemanget går till SFLK för fortsatt utveckling av LF i Sverige.

Var: Bjurfors konferens, outside Avesta, Södra Dalarna (www.bjurforskonferens.se)

Hur mycket: 1 500 kr (exkl moms) – inklusive lunch and ”fika”

Hur anmäler du dig: Skicka ett email till jonas.wells@avesta.se innan Fredag 8 april. Glöm inte att skriva fakturainformation och om du har nåt speciellt meddelande till kocken.

Du är mycket välkommen

Jonas Wells                                              Guy Shennan
SFLK styrelsen                                        SF practitioner & trainer from London
jonas.wells@avesta.se                       guyshennan@sfpractice.co.uk

Flyer på engelska kan laddas ner genom att klicka här och sen kan du sprida den.